Fit Gun

  • RM200.00
  • Brands Fit Gun
  • Product Code: Fit Gun
  • Availability: In Stock

Available Options

Tags: Fit Gun

Khas untuk yang nak body fit & cantik!

(Dalam Seminggu Jer!)

Lekat je kat badan dan lengan, TERUS FIT, SADO DAN MENGANCAM!
Tak perlu lagi Diet!
Tak perlu lagi Exercise!
Tak perlu lagi Workout!
Tak perlu lagi Supplement!
JAUH LAGI MUDAH & JIMAT!

Apa fungsi “Fit Gun” ni ?
Alat ini berfungsi untuk menggerakkan otot-otot anda secara sihat dan selamat.

Tak bahaya ke alat ni?
Alat ni tak bahaya. Alat ini boleh digunakan 100% selamat.

Kalau barang rosak masa sampai macam mana?
Jangan risau, just inform semula je pada kami dan kami akan gantikan semula yang baru. Mohon hubungi customer service kami

Dibahagian mana saya boleh pakai ?
Alat ini diperbuat khas untuk menggerakkan otot-otot terutamanya dibahagian abdomen, lengan, peha, dan betis.

Boleh guna waktu berpeluh ke?
Boleh. Alat ini dilengkapi Pad kalis air/peluh dan hydrogel patch tahan lasak yang boleh menangani peluh di badan.

Bateri tahan lama?
Kami sertakan “Rechargeable Battery” yang boleh tahan sehingga 2 hari untuk Set B manakala untuk Set A menggunakan bateri AAA.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Get in Touch