Combo Flex Muscle

  • RM250.00

Available Options

Tags: HydrolyzedWhey, OptimumFlexSport, ProMuscle

Hydrolyzed Whey

“Otot naik lebih lean selepas guna HYDROLYZED WHEY ni“

Jawapan kepada penguna HYDROLYZED WHEY dari keluaran OPTIMUM FLEX SPORT.

Whey protein yang sangat berbeza dengan yang lain... Result pantas dan 99.9% terus serap ke dalam otot.

HYDROLYZED WHEY sangat tinggi kandungan protein berbanding protein lain dan sangat jimat.


( 1 skop ) 1 serving

✅ 25g Protein.

✅ 5g Bcaa.

✅ 0g fat.

✅ 0g sugar.


1 minggu je dah nampak result selepas gunakan HYDROLYZED WHEY keluaran OPTIMUM FLEX SPORT.


HYDROLYZED WHEY bukan protein biasa macam yang lain, kebaikannya adalah

✅ Membesarkan otot dengan cepat.

✅ Membaik dan memulihkan otot.

✅ Memenuhi keperluan kualiti protein dalam otot.

✅ Menebalkan saiz otot.


Dengan tesktur yang sangat lembut di jadikan protein 1st class... 1 skop dah cukup dengan kadar protein yang sangat tinggi dan lebih jimat. 100% kualiti 1st kelas protein paling terbaik... Korang dah dapatkan belum ? Tengah ada promosi terhad ni dan dapat hadiah percuma limited edition..


=============

PRO-MUSCLE

OTOT NAIK 3x GANDA DENGAN BENDA NI ‼️

Tahu tak kenapa ramai sekarang yang mengambil PRO-MUSCLE sebagai supliment utama mereka ?

Sebab PRO-MUSCLE adalah sejenis supliment formula terbaru Muscle Booster, untuk membantu mempercepatkan proses tumbesaran otot dengan 3 kali ganda geng !!

Antara kandungan tribulus atau di gelar T-Booster sebagai bahan utama di dalam PRO-MUSCLE, ia dapat membantu untuk meningkatkan test0ster0ne iaitu h0rm0n yang sangat penting untuk tumbesaran 0tot dengan secara semula jadi.

Jadi geng PRO-MUSCLE sangat penting dan di perlukan selain protein untuk pembinaan 0tot dengan lebih cepat dan lebih bagus.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Get in Touch